web analytics

Voorbereiden op de herfst: fashion & beauty

De meesten onder jullie willen het waarschijnlijk nog niet horen maar de zomer loopt toch stilaan op zijn einde. Op 1 september gaan de scholieren in België weer naar school en 21 september begint de herfst officieel weer. Dat vind ik absoluut niet erg want ik ben echt wel een herfstmens. Daarom ben ik ook alvast begonnen met het voorbereiden op de herfst. Van het omtoveren van mijn kleerkast tot hydraterende beautyproducten, vandaag neem ik je mee doorheen mijn proces.

Een nieuw seizoen staat bij mij altijd garant voor aanpassingen. Ik vind het namelijk heerlijk om ‘opnieuw’ te beginnen en om plaats te ruimen voor nieuwe dingen. De oude kleding mag weer achterin de kast zodat er weer plaats komt voor nieuwe zaken.

In het geval van kleding neem ik meestal afscheid van korte broeken, tunieken en kleding met felle kleuren. Dat zijn stukken die ik gewoon echt niet draag in de herfst, mede ook omdat het gewoon te koud is daarvoor. Jurken en rokken blijf ik wél gewoon dragen want dankzij mijn steunkousen hebben mijn benen het altijd warm, zelfs met een rokje of jurkje. Ik hou er dus van om lekker veel jurkjes te shoppen, zeker bij webshops zoals Esprit.

Vooral de feestelijke jurken van Esprit vind ik erg mooi, zeker de donkere exemplaren. Ik heb ook zwarte kousen en dan vind ik een donkerblauw, khaki of zwart jurkje gewoon leuker staan dan iets met pasteltinten. Donkere kleuren passen ook gewoon goed bij de herfst en de winter dus ik draag ze met veel plezier.

Ook in de beautykast zorg ik voor de nodige aanpassingen. De gel-crèmes verdwijnen ook weer achterin de kast en maken plaats voor iets rijkere crèmes die mijn huid net dat tikkeltje meer gaan hydrateren. Op de wishlist voor de herfst staat dit keer een crème van Collistar, namelijk de Rehydrating Soothing Treatment. Hier ben ik echt heel erg benieuwd naar!

Verder staan er ook nog een paar zwaardere parfums op mijn wishlist, waaronder Black Opium van YSL en Armani Code Femme Satin. Eens ik dit allemaal gekocht heb denk ik dat mijn portemonnee wel weer genoeg meegemaakt heeft!

Wat wil jij nog aanschaffen voor de herfst?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

  1. August 29, 2018 / 6:28 pm

    Wat een mooie items allemaal zeg! Erg leuk om te zijn. Black Opium is echt mijn favoriete en go-to geur!

  2. August 29, 2018 / 9:23 pm

    Het soft glam palette van Anastasia staat hoog op mijn lijst. Qua kleding heb ik eigenlijk weinig wensen.

  3. August 29, 2018 / 10:26 pm

    oh dat palette wil ik ook enorm graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?