web analytics

Waarop moet je letten bij het kopen van seksspeeltjes

Dit artikel is gesponsord. 

Het kopen van een seksspeeltjes kan soms best een uitdaging zijn. Niet een ieder durft bijvoorbeeld fysiek een seksshop binnen te stappen. Je zult merken dat er dan ook steeds vaker gebruik wordt gemaakt van online webshops zoals Sinful om spannende seksspeeltjes te kopen. 

Het voordeel dat online shoppen met zich meebrengt is dat je geheel anoniem kunt winkelen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand je zal herkennen omdat je net een vibrator of welke speeltje dan ook aan het kopen bent. Je kunt gerust in je vrije tijd de verschillende speeltjes met elkaar vergelijken alvorens je een aankoop doet. Het mindere van online shoppen is uiteraard dat je de producten niet kunt voelen of testen. Gelukkig hebben de meeste online webshops wel een groter assortiment ter beschikking. 

Hieronder krijg je enkele tips waarop je het best kunt letten bij het kopen van seksspeeltjes. 

Wat zoek je in een seksspeeltje? 

Allereerst is het goed om vast te stellen voor wie het speeltje bestemd is. Koop je een speeltje voor jezelf, je partner of voor gezamenlijk gebruik? Als het voor je partner is, dan doe je er verstandig aan om eerst met hem of haar af te stemmen wat ze leuk vinden in een seksspeeltje. Is het speeltje voor jezelf bestemd, dan is het makkelijker, want je moet dan alleen voor jezelf nagaan waarvoor je een dergelijke speeltje nodig hebt, deze opzoeken en kopen. 

Bekijk de functies van het seksspeeltje 

Alvorens je een speeltje koopt moet je ook nagaan welke functies zo een speeltje ter beschikking heeft. Er zijn seksshops met meer als 500 verschillende vibrators en dan is het wel van belang om voor jezelf te weten naar welke vibrator je op zoek bent. Elke vibrator en andere soortige seksspeeltje bestaat uit een specifiek aantal functies. 

Seksspeeltjes vergelijken 

Seksshops hebben een scala aan seksspeeltjes ter beschikking. De meesten hebben zelfs een ruimer aanbod dan wanneer je fysiek een sekshop zou betreden. Dit biedt je uiteraard de mogelijkheid om de verschillende seksspeeltjes en hun functies met elkaar te vergelijken. Door een vergelijking te maken kun je een speeltje vinden met betere functie of een soortgelijke speeltje dat minder duur is. 

De prijs en beschikbaarheid van de speeltjes 

Online seksshops maken het mogelijk om binnen enkele klikjes de prijs te weten te komen van producten en of ze beschikbaar zijn. Je hoeft dus niet speciaal je huis uit om te weten te komen wat de prijs van bijvoorbeeld een vibrator is en of het überhaupt beschikbaar is. Je kunt online dus een beschikbare speeltje bestellen en na de betaling afgerond te hebben zie je ook direct wanneer je het thuis kunt verwachten. 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Looking for Something?