Wat ik zou kopen als ik EuroMillions zou winnen

Ons land telt ineens vier extra miljonairs dankzij EuroMillions. Zelf doe ik echt nooit mee aan kansspelen maar even fantaseren mag wel eens. Ik begon eens na te denken over wat ik allemaal met zo’n geldbedrag zou doen. Een miljoen is natuurlijk enorm veel geld om te spenderen maar van een aantal dingen ben ik zeker dat ik ze zou kopen. Als je benieuwd bent naar alles wat ik zou kopen moest ik EuroMillions winnen, lees dan zeker verder!

Gucci Ace embellished leather platform sneakers – € 1.005
Givenchy Medium Antigona – € 1.800
Balmain Button-detailed Leather blazer – € 2.500
La Mer The Renewal Oil – € 175
Christian Louboutin Beauty Loubibelle Lip Beauty Oil – Rouge Louboutin – € 62
Balmain Double-breasted bouclé-tweed blazer – € 2.225

Designers zoals Givenchy en Balmain vind ik echt helemaal geweldig, alleen ligt alles helaas volledig buiten mijn budget. Moest ik ineens een miljoen ter beschikking hebben zou ik vooral investeren in tijdloze stukken zoals leren jasjes, blazers en een mooie zwarte handtas waar veel in kan. De Gucci sneakers zijn wel iets meer trendgevoelig en nogal blingy maar hey, als je miljonair bent mag dat wel eens! Qua beauty zou ik me volledig laten gaan bij Louboutin en La Mer. Best decadent maar nog steeds onder de € 200 dus goed te doen als je miljonair bent ;-).

Natuurlijk zou ik ook een groot deel van mijn geld investeren en ook een groot deel doneren aan een goed doel. Zelfs na deze investeringen zou er nog genoeg geld overblijven om mijn hele wishlist te kunnen kopen, haha! Met af en toe een beetje fantaseren is niks mis, toch?

Wat zou jij kopen als je EuroMillions zou winnen?

Share:

2 Comments

  1. Britt
    February 26, 2018 / 4:23 pm

    Die sneakers staan vanaf nu ook zeker hoog op mijn lijstje, wauw! Als ik zou winnen? Eerst héél veel reisjes naar mooie bestemmingen!

  2. April 4, 2018 / 6:19 pm

    Ik zou een oude loft kopen en helemaal renoveren denk ik! En een nieuwe elektrische auto en fiets!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?