web analytics

Welk accessoire past bij jouw mama?

Traditioneel vieren we onze mama’s de tweede zondag van mei. Hét moment dus om je mama letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes te zetten. In dit artikel geven we je wat inspiratie voor cadeautjes waar élke mama blij mee is, of het nu Moederdag is of niet.

Halsketting 

Bijna elke mama is blij met een mooie halsketting. Toch is het niet altijd simpel om de juiste ketting voor de juiste vrouw te kopen. De keuze is namelijk heel uitgebreid: het gaat van korte, eenvoudige kettingen tot lange, opvallende exemplaren, en alles ertussenin. Als je zeker wil zijn dat je mama de ketting graag ziet, speel je best op safe: blijf in dezelfde stijl als de juwelen die je mama gewoonlijk draagt. In dat geval kan je bijvoorbeeld ook een bedeltje of een mooie hanger geven die past bij een ketting die ze al heeft. 

Armband 

Is jouw mama niet zo’n fan van halskettingen? Een mooie armband is ook heel leuk om te geven én om te krijgen. Het is wat subtieler (en goedkoper) dan een halsketting en je kan er meerdere combineren. Een paar fijne zilveren armbandjes naast elkaar zijn bijvoorbeeld heel sierlijk en ook parels zijn weer helemaal in de mode. Of combineer stoere en sierlijke sieraden met elkaar: het kan tegenwoordig allemaal! Als je echt wil scoren, kan je natuurlijk een ketting én een armband geven die matchen met elkaar. 

Oorbellen 

Wie krijgt er nu niet graag oorbellen? Het is bijna altijd een voltreffer! Draagt je mama vaak klassieke kleuren, zoals donkerblauw of zwart? Dan kan je misschien eens wat gewaagdere oorbellen geven. Waarom probeer je geen kleurtje of misschien zelfs twee verschillende oorringen? Een lange en een korte bijvoorbeeld. Of kies net iets dat volledig in de lijn ligt van haar outfits. Het belangrijkste is dat het goed bij je mama past. Als ze de oorbellen achteraf veel draagt, weet je dat je goed zit! 

Sjaal 

Een prachtige sjaal maakt je outfit helemaal af. Het houdt je niet alleen warm, het kan ook een trendy eyecatcher zijn. Ben je handig? Dan kan je proberen om zelf een sjaal te breien. Met een uniek DIY-cadeau is je mama waarschijnlijk nog het meest gecharmeerd. Belangrijke tip: begin vroeg genoeg aan die sjaal, want het kan een tijdje duren voor ze af is, afhankelijk van de dikte van je wol. Heeft je mama snel warm? Dan kan je misschien toch eerdere focussen op een zomers sjaaltje en die wol sparen voor haar kerstcadeau.  

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?