What’s in my bag?

Ik hou van het bekijken van “What’s in my bag?” artikels. Door in iemands tas te mogen snuffelen krijg je gelijk een goed beeld van die persoon. Daarom wil ik jullie vandaag ook eens mee laten kijken in mijn handtas. Kijk je mee naar de inhoud van mijn tas?

De tas die ik het liefst gebruik is mijn Louis Vuitton Speedy 30 in de kleur Damier Ebene. Het sjaaltje dat je er rond ziet hangen is een Polka Bandeau die ik een aantal jaar geleden kocht. De binnenkant van de Speedy is rood dus ik vond een rood sjaaltje erg goed passen. Als je meer wilt weten over mijn tas kun je mijn Louis Vuitton Speedy FAQ altijd eens teruglezen.

Het fijne aan de Speedy 30 is dat er enorm veel in kan, iets waar ik maar al te graag van profiteer. Ik zeul altijd enorm veel zaken mee omdat ik altijd bang ben dat ik iets nodig heb maar het niet bij me heb. Wat ik sowieso altijd bij mij heb is mijn dames portemonnee van het merk Burkely. Burkely is een merk dat énorm populair is op Instagram, vooral onder de fashionbloggers. Je vindt het merk o.a. bij Marington.nl, een fijne Nederlandse webshop.

Net zoals bij mijn handtas is the bigger the better mijn motto. Ik neem altijd enorm veel kaartjes én kleingeld mee dus mijn portemonnee moet voldoende ruimte hebben. Toch moet een portemonnee voor mij ook slank en handzaam zijn. Een slankere portemonnee kan ook makkelijker mee in kleine handtasjes dus als ik wissel van tas hoef ik niet van portemonnee te wisselen.

Mijn favoriete onderdeel van mijn tas is uiteraard mijn make-up. Ik ondervind vaak nadelen van mijn droge huid maar er is wel een groot voordeel: ik hoef mijn gezichtsmake-up namelijk nooit bij te werken. Daarom neem ik dus nooit poeder of foundation mee in mijn tas.

Wat ik wel altijd meeneem is oogmake-up. Ik heb nogal gevoelige ogen en door de hooikoorts gaan ze ook vaak tranen. Hierdoor loopt mijn eyeliner iets sneller uit dan normaal. Eyeliner heb ik dus standaard bij, net als mijn Yves Rocher Sexy Pulp mascara. Ook mijn DUO wimperlijm neem ik altijd mee omdat de binnenkant van mijn valse wimpers sneller los gaat door m’n tranende ogen.

Ik heb ook altijd een liquid lipstick mee en een lipbrush van Sigma. Welke liquid lipstick het is hangt af van de lipstick die ik op dat moment draag. Op het moment dat ik deze foto maakte had ik er eentje van The Balm mee. Buiten deze items neem ik meestal geen make-up mee.

Ik neem helaas ook veel minder interessante dingen mee in mijn tas maar ik móet ze gewoon meenemen. Uiteraard verlaat ik het huis nooit zonder maandverband want je bent als vrouw nooit 100% zeker natuurlijk. Deodorant is nog zo’n item dat niet echt sexy is maar wel onmisbaar. Mijn favoriete spray deo is van Dove, vooral deze gele vind ik heerlijk om me even mee op te frissen.

Ook extra papieren zakdoekjes komen altijd handig van pas, zeker tijdens het hooikoortsseizoen. Ik heb deze leuke zakdoekjes van Winnie de Poeh bij de Action gehaald, zo schattig. Wisten jullie trouwens dat Winnie de Poeh mijn favoriete Disneyfiguur is? Het is ook gewoon handig als toiletpapier of om dingen mee af te kuisen. TIP: In de zomer is het ook handig als je een ijsje gaat eten ;-).

Mijn Ray Ban bril heb ik ook standaard bij want ik zie niet goed zonder bril. Ik draag vaak lenzen maar tijdens het hooikoortsseizoen grijp ik ook vaak terug naar mijn bril om mijn ogen te verlichten.

Uiteraard heb ik ook altijd mijn telefoon en Powerbank mee want wie kan er anno 2017 nog zonder telefoon?

Dit was de inhoud van mijn tas even kort samengevat. De inhoud wisselt natuurlijk van dag tot dag maar is grotendeels wel hetzelfde. Op zich sleur ik dus niet enorm veel mee maar wel alles wat ik direct nodig zou kunnen hebben.

Wat zit er allemaal in jouw tas?

Share:

8 Comments

 1. May 5, 2017 / 7:53 am

  Mijn tas is vaak een rommeltje 🙂
  Ik heb ongeveer hetzelfde als jou er in zitten met als extra pijnstillers (voor hoofdpijn etc) en een hoop kasticketjes 🙈

  Ilona

 2. May 5, 2017 / 1:56 pm

  Wat een mooie handtas! Die van mij moet ik dringend eens uitkuisen want er zit veel rommel in. Ticketjes enzo

  • Amy Hermans
   May 5, 2017 / 3:39 pm

   @Tania: Die zitten bij mij altijd in mijn jaszak, haha!

 3. Yvonne
  May 5, 2017 / 3:17 pm

  Mooie tas! Er zit bij mij ook van alles in wat ik over het algemeen echt nodig heb.

 4. Manon
  May 5, 2017 / 7:21 pm

  Leuk om te zien en je tas is echt mooi

 5. Britt
  May 6, 2017 / 2:46 pm

  Leuk om te zien! De niet zo spannende, noodzakelijke dingen horen er inderdaad gewoon bij, en je hebt een hele mooie tas trouwens 🙂 Bij mij inderdaad de zakdoekjes (lang leve de hooikoorts), mijn epi-pen, een boel make-up, een powerbank, een deo en een notitieboekje!

 6. Christine
  May 7, 2017 / 5:45 pm

  Er zit VEEL te veel rommel in mijn handtas, een heel toiletzakje zelfs haha oops

 7. May 10, 2017 / 6:56 pm

  Leuk om even in je tas te kunnen gluren, hihi. Ben ik toch altijd benieuwd naar, wat anderen bij zich dragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?