web analytics

Budget tip: Yankee Candle Wax Tarts

De geurkaarsen van Yankee Candle, wie kent ze niet? Dit Amerikaanse geurkaarsenmerk is inmiddels wijd en breed bekend. Helaas komen deze bekende geurkaarsen ook met een stevige prijs, iets wat niet iedereen aan een geurkaars wilt spenderen. Daarom heb ik vandaag een fijne budget tip voor jullie: de Yankee Candle Wax Tarts.

In dit artikel vertel ik meer over deze heerlijke budgetproof producten!

Een geurkaars van Yankee Candle kost al snel rond de € 20 voor een exemplaar. Als je het merk nog niet goed kent of een nieuwe geur wilt proberen is dat niet handig. De meeste mensen bestellen hun Yankee Candles online dus dan is het maar te hopen dat je het lekker vindt. Gelukkig is er een andere efficiënte manier waarop je geld kunt besparen: de Wax Tarts.

De Yankee Candle Wax Tarts komen in exact dezelfde geuren als de geurkaarsen. Het enige verschil is dat je deze melts in een geurbrander doet en dat het geen echte kaarsen met wiek zijn. De geuren komen dus wel gewoon overeen! Dit is echt de ideale manier als je een nieuwe geur wilt uitproberen zonder gelijk een grote kaars aan te schaffen.

Ook zijn de Wax Tarts veel goedkoper terwijl ze wel heel zuinig zijn. Ik heb een geurbrander van het merk Scentchips en mijn geurbrander is vrij klein. Ik kan mijn Yankee Candles maar liefst in 4 (!!!) stukken snijden om het in mijn geurbrander te doen. Zo’n kwartje van een wax melt is voldoende om mijn hele huiskamer van geur te voorzien.

Moest je dus kennis willen maken met het gamma van Yankee Candle maar niet teveel geld willen spenderen, probeer de Wax Tarts dan zeker eens.

De geuren die ik op dit moment in huis heb zijn Sea Air en Olive & Thyme. Beide geuren zijn heerlijk fris en goed geschikt voor de zomer! Je kunt deze wax melts dus in je eigen geurbrander gebruiken maar je kunt ook evenzeer een brandertje van Yankee Candle zelf kopen.

De kaarsen, melts en geurbranders van Yankee Candle zijn o.a. te koop via Bol.com.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

4 Comments

 1. June 28, 2017 / 10:24 am

  Ik koop bijna alleen de waxtarts van Yankee Candle. Goedkoper en kan je vaker van geurtje veranderen

 2. Christine
  June 28, 2017 / 10:59 pm

  Ik ben zooooo verslaafd aan Yankee! Echt erg haha!

  • Amy Hermans
   Author
   July 3, 2017 / 9:47 pm

   Een herkenbaar ‘probleem’, haha! 😀

 3. Lisa
  June 29, 2017 / 8:52 pm

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar klinkt zeer interessant om uit te proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?