web analytics

Yes! Dit najaar straal jij vol zelfvertrouwen in de nieuwe mode

De september-issues van de modebladen liggen in de winkelrekken! Dat wil zeggen dat we ons weer kunnen verlekkeren op heel wat nieuwe mode. Wat worden de trends voor het najaar en de winter? Welke items bergen we voor een paar jaar op en welke nieuwe items slaan we deze herfst in? Wij kunnen uren door deze magazines bladeren, op zoek naar de trend die ons op het lijf geschreven is. En we laten ons helemaal niet tegenhouden door een of ander ideaalbeeld. Wij dragen trots lekker alles wat we zelf willen – of we nu een buikje hebben of niet. Met deze drie trends kom jij dit najaar net zo confident voor de dag! 

Trend: low waist

Jup, we hadden het zelf nooit gedacht, maar de low waist broek is helemaal terug. Denk maar aan de ultrahippe parachutepants die nu al het straatbeeld domineren in wit of kakigroen. We vinden het helemaal goed hoor, we zijn nog altijd blij met onze high rise die ons buikje (of opgeblazen gevoel na die bitterbal te veel) wegstopt, maar we zijn ook helemaal klaar voor de low waist jeans. Die staat toch echt een pak stoerder. Wil je de lage taillebroek ook een kans geven, maar ben je je iets te veel bewust van je buikje? Dan zoek je toch gewoon shapewear die alles wat in model houdt. Er is zelfs shapewear die te mooi is om onder andere kledij weg te stoppen en die past dan weer perfect bij de derde trend hieronder. Win-win! 

Trend: vandaag is rood

Als er één kleur wel heel erg opviel op de catwalks, dan was het rood. De kleur van de liefde kwam in alle mogelijke tinten terug: van sober bordeaux tot pijn-in-de-ogen brandweerrood. Gelukkig hoef je niet meteen van top tot teen in deze opvallende kleur gekleed te gaan (al deden veel modellen dat wel). Je kan de trend beetje bij beetje aanpakken door te beginnen met een accessoire of juweel in fel rood, statement oorringen, een handtas of knalrode lippen bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een paar rode sokken dat van onder je enkellange broek komt piepen? 

Trend: ondersteboven

De regels van lingerie en badmode worden helemaal overhoop gegooid. Alles wat je dacht dat ‘juist’ of ‘netjes’ was, mag je vergeten. De bh-bandjes moeten tegenwoordig gewoon duidelijk zichtbaar zijn (hallo, zijn de jaren 2000 terug?) en een korsettop draag je gewoon als… top. Nog een toffe manier om deze trend toe te passen: draag je badpak of bikinitop als top. Ook hier kunnen corrigerende badpakken zorgen voor die extra confidence boost die je misschien nodig hebt om deze trend met beide handen te grijpen! 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?