web analytics

Zomerse interieurinspiratie

In het teken van de TPP Zomermaand leek het me wel eens leuk om een ander soort artikel te schrijven. Ik heb namelijk hier thuis de opdracht gekregen om het hele huis opnieuw in te richten dus ik was dringend op zoek naar interieurinspiratie. Ik hou van turquoise, roze en andere zomerse lieve kleuren dus ik ben op zoek gegaan naar wat zomerse interieurinspiratie. Al deze mooie ideeën wil ik graag met jullie delen. Kijk je mee?

1

Slaapkamers vind ik het leukst om te decoreren want daarbij kun je helemaal losgaan. Een van mijn favoriete kleuren voor een slaapkamer is blauw en alle varianten erop zoals turquoise, appelblauwzeegroen, … Zolang er maar wat blauw in verwerkt zit vind ik het prima! Ik associeer de kleur altijd gelijk met de zomer en de zee, waardoor ik helemaal tot rust kom. In combinatie met wit geeft dat zo’n mooi luxueus gevoel, ik ben er dol op. Zelf zou ik nooit mijn hele kamer felblauw doen maar eerder voor een accentmuur gaan, afgewisseld met een iets rustiger behangpapier op de andere muren.

2

Voor de woonkamer hou ik erg van een clean interieur met veel wit en licht hout. In de winter zorgt het ervoor dat er extra veel licht is in huis en in de zomer krijg je er gelijk zo’n zomerse vibe van. Decoratie hou ik het liefst minimaal en het moet ook allemaal mooi bij elkaar passen. Stuks die ik erg mooi vind zijn vazen, geurkaarsen en plantjes zoals cactussen.

3

De moeilijkste kamer om te decoreren vind ik de eetkamer, wij hebben namelijk een aparte eetkamer en eten echt zelden in de keuken. Omdat de nadruk toch op het eten en het genieten moet liggen vind ik dat zo’n eetkamer niet te druk mag zijn qua interieur. Ik hou er dus van om alles zo clean mogelijk te houden zodat je optimaal kunt genieten van je eten. Er moet ook een bepaalde samenhorigheid zijn in een eetkamer want je stoelen en tafel moeten natuurlijk ook goed bij de rest passen. Als je dit zelf ook zo lastig vindt, dan kun je gelukkig terecht bij Emob.eu, waar je complete woon- en eetkamers kunt bekijken en kopen.

Ik ga binnenkort dus stevig aan de slag en hopelijk gaat mijn huis er dan weer heerlijk nieuw uitzien en hopelijk gaan mijn ouders ook tevreden zijn van het resultaat. Ze leggen het lot van het huis in mijn handen dus de druk is groot! Moesten jullie geïnteresseerd zijn in updates omtrent dit project, laat het dan zeker achter in de comments. Dan zal ik tussendoor zeker eens wat ‘behind the scenes’ foto’s laten zien!

Wat is jouw favoriete interieurstijl? 

Share:

2 Comments

  1. May 31, 2016 / 11:07 am

    Ik hou van licht, strak en clean. Maar wel warm en gezellig ook, dus ik hou wel van een rustiek accent of een houten detail hier en daar.

  2. Saraya
    May 31, 2016 / 8:37 pm

    Leuk artikel, ik hou van de landelijke stijl 🙂
    X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?