Reisplanning

Helemaal enthousiast geworden door mijn reisverslagen? Wil je zelf de wereld ontdekken maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Ik kan je hierbij helpen!

Ik hou er namelijk van om reisplannen uit te werken en dit doe ik samen met mijn vriend. Hij heeft een Bachelor in Toerisme en werkt in de toeristische sector, waardoor hij uiteraard veel expertise heeft. Ik hou er dan weer van om de leukste adresjes uit te zoeken, waarbij ik zowel betaalbare als luxueuzere hotspots zoek. Door die combinatie kunnen wij de perfecte reisplanning op maat maken.

Reisplannen?

Wij maken dus graag een reisplan op maat voor jou. Van de leukste citytrips tot complete reizen naar Orlando, we helpen je graag verder. We houden ervan om alles zo budgetproof mogelijk te houden dus ook met een kleiner budget kun je prima op reis. Wil je graag iets meer luxe? Ook dat is uiteraard mogelijk!

We zijn vooral gespecialiseerd in pretparkreizen en citytrips. Ook zijn we gespecialiseerd in reizen zonder eigen vervoer. Een aantal voorbeelden:

  • Orlando (Disney World, Universal, …)
  • Europa Park, Duitsland
  • PortAventura, Spanje
  • Disneyland Parijs
  • Kopenhagen

Wat doen we dan precies?

Je reisplan wordt volledig gepersonaliseerd, zo gedetailleerd als je het zelf wilt. We kunnen je helpen met hotels, vluchten, vervoer op locatie, hotspots, pretpark tickets én helpen je zelfs met je pretparken te plannen. Zo houden we rekening met de drukste dagen en de drukste attracties waardoor je het meeste uit je pretparkbezoek kunt halen. Wij boeken dus zelf niks voor jou maar helpen je met het zoeken naar de allerbeste deals en leukste hotels. Je kunt dit uiteraard ook zelf doen maar dankzij onze ervaring en achtergrond in Toerisme zorgen wij ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken en alleen nog maar op reis hoeft te gaan.

Graag meer weten? Stuur me gerust een mailtje op travel[@]thepinkperfectionist.be en ik help je graag verder!

Disclaimer: Alle reservaties en boekingen zijn jouw eigen verantwoordelijkheid, ik help je alleen maar met zoeken. Ik ben niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies, daarom kan ik je een reisverzekering alleen maar aanraden! 

Looking for Something?