Best gelezen artikels van 2017

Vandaag is het alweer de laatste dag van 2017, echt ongelofelijk. Ieder jaar lijkt precies steeds sneller te gaan, vinden jullie ook niet? Op de laatste dag van 2017 wil ik graag nog eens terugkijken naar het afgelopen blogjaar en naar alle artikels die jullie het meest gelezen hebben. Zo kan ik het jaar hier op The Pink Perfectionist ook mooi afsluiten. Kijk je mee?

5 x Instagram tips voor bloggers – lees hier

Ook dit jaar waren mijn blogtips weer zeer populair. Daar ben ik erg blij om omdat ik zo toch het gevoel heb dat ik andere bloggers wat heb kunnen helpen. Ik hou er namelijk niet zo van als andere bloggers geheimzinnig doen en geen tips & tricks willen delen die anderen kunnen helpen. Ik ben echt een open boek als het op blogtips aankomt dus ik vind het erg leuk dat alles zo goed gelezen wordt.

In dit artikel deelde ik 5 tips die je toe kunt passen op Instagram. Ik vertel hoe je meer volgers kunt krijgen maar ook hoe je meer volk naar je blog kunt trekken vanaf je Instagrampagina.

Nuxe Adventskalender – lees hier

Blijkbaar houden jullie net zoveel van mooie adventskalenders als ik want dit artikel over de Nuxe adventskalender is zo enorm vaak bekeken! Geheel terecht natuurlijk want het was echt zo’n mooie kalender die ik met veel plezier heb kunnen unboxen.

Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection palette – lees hier

Budgetreviews doen het altijd goed en ik vind ze ook heel erg leuk om te maken. Ik hou er namelijk zelf ook niet van om overdreven veel geld uit te geven aan high end producten terwijl er genoeg drugstore dupes zijn die hetzelfde doen. Een van dé ontdekkingen van 2017 was dan ook het Makeup Revolution Flawless 3 palette. Boordevol prachtige warme tinten ligt het helemaal in lijn met de trend van dit jaar.

Disney Springs

Disney Springs (Orlando, FL) – lees hier

Ik heb in 2017 steeds meer travel toegevoegd aan The Pink Perfectionist. Ik reis natuurlijk enorm veel en ik merk dat er van jullie uit ook wel redelijk veel interesse voor is. Het is gewoon zo leuk om de allertofste en mooie plekjes met jullie te delen, zeker ook omdat ik hier en daar wel wat extra budgettips mee kan geven. Het artikel over Disney Springs, het winkelgedeelte van Disney World, werd dan ook zeer goed bekeken.

How to: summerproof benen – lees hier

Hier op The Pink Perfectionist zorg ik altijd voor een uitgebreide mix aan artikels. Ik wil niet gewoon review na review online knallen maar ook informatieve artikels voor jullie voorzien. Het “how to: summerproof benen” artikel is enorm veel gelezen, zowel door vaste bezoekers als door nieuwe lezers die via Google kwamen. Dat hoor ik graag want ik steek natuurlijk veel tijd en moeite in dit soort artikels! Dit artikel is gewoon ook iedere zomer handig, niet alleen de zomer van 2017. Lees het volgend jaar dus zeker nog eens, haha!

En zo zit mijn blogjaar (en het volledige jaar basically) er alweer op. Het was voor mij een hele eer om jullie weer een heel jaar lang van content te voorzien. Kom ook in 2018 nog eens langs want ook in 2018 ga ik jullie dagelijks van nieuwe artikeltjes voorzien.

En voor nu: geniet van jullie jaarwisseling, eet lekker veel en wees liefst ook wat voorzichtig ;-). Tot volgend jaar! 

Share:

2 Comments

  1. December 31, 2017 / 11:19 am

    hele fijne jaarwisseling gewenst ­čśÇ

  2. Christine
    January 4, 2018 / 10:54 am

    Happy new year! Vond het heel fijn dit jaar op je blog mee te maken <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?