Best gelezen artikels van 2018

Het is alweer de laatste dag van het jaar jongens, ongelofelijk! Naar goede gewoonte gebruik ik deze laatste dag om terug te kijken op het afgelopen blogjaar, om dit jaar even goed af te sluiten en vanaf morgen weer vooruit te kunnen. Daarom zet ik ook dit jaar de best gelezen artikels op een rijtje!

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Pink Gellac is een merk dat gellak aanbiedt in Nederland en dit aan een fijne prijs. Het merk is echt super populair en ik heb ook eindelijk deelgenomen aan de hype! Ze hebben een zeer uitgebreid gamma en ik heb een aantal mooie kleurtjes getest dit jaar. Blijkbaar waren jullie ook zo benieuwd want dit was een van de allerbest gelezen artikels OOIT!

Disneyland Hotel: 5-sterren in Disneyland Parijs

In september verbleef ik in het Disneyland Hotel, een 5-sterren hotel in Disneyland Parijs. Het was echt een heerlijke ervaring en ik heb er ongelofelijk van genoten. Ik heb een uitgebreid artikel geschreven over mijn ervaringen en dit artikel werd enorm goed bekeken.

De beste beautyproducten uit Amerika

In dit artikel bespreek ik mijn favoriete beautyproducten die ik gekocht heb in Amerika. Van desinfecteergel tot deodorant, er komt een heleboel moois aan bod. Moest je eens naar Amerika gaan kan ik je dit artikel zeker aanraden! Via Google zijn er veel lezers op dit artikel terechtgekomen dus ik hoop dat ik goed heb kunnen helpen met mijn suggesties.

Eucerin DermoPure review

2018 was voor mijn gezondheid een zeer slecht jaar en dat uitte zich dus ook in mijn huid. Het laatste halfjaar van 2018 heb ik veel last gehad van acné en onderhuidse ontstekingen dus ik was zo blij met de Eucerin DermoPure lijn. Deze producten hebben mijn huid echt weer mooi egaal kunnen maken. Acné is een probleem waar veel (jonge) vrouwen mee kampen en dat zag ik ook terug in mijn statistieken want ook dit artikel werd zeer goed bekeken!

Livia: de stopknop voor pijnlijke maandstonden

Nog een ander probleem waar veel dames mee te maken krijgen: pijnlijke maandstonden. Ook dit uitte zich in mijn statistieken want het artikel over het Livia apparaatje werd zowel goed gelezen áls goed gedeeld. Dankzij dit kleine en handige apparaatje had ik veel minder last van pijnlijke buikkrampen tijdens mijn regels. Hierdoor heb ik het aantal pijnstillers dat ik nam ook serieus kunnen terugschroeven!

Zo, dit was weer een fijne terugblik naar het afgelopen jaar. Het jaar is weer zo snel voorbij gegaan en van de helft van mijn artikels was ik alweer vergeten dat ik ze geschreven had, haha! Dat krijg je dan als je iedere dag blogt. Leuk om nog eens even terug te kijken en stil te staan bij alle leuke dingen die ik heb mogen meemaken en ontdekken dankzij mijn blog. Daarom ook een welgemeende dankuwel aan jullie allemaal!

Alvast mijn beste wensen voor het nieuwe jaar, geef er een lap op! 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?