Welkom op TPP 2.0

Het speelde al een tijdje in mijn hoofd om The Pink Perfectionist een nieuwe look te geven. Ik was niet meer tevreden over mijn layout en eerlijk gezegd werd het na 4 jaar wel eens tijd voor verandering.

Welkom op TPP 2.0!

Bij deze wil ik jullie dus welkom heten op TPP 2.0. Niet alleen de layout is veranderd maar ook inhoudelijk gaat er vanalles veranderen. Toen ik pas begon met bloggen was The Pink Perfectionist allesbehalve een beautyblog. Beauty kwam enorm vaak voorbij maar zeker niet iedere dag. Ik schreef ook nog over andere zaken en ik merkte dat jullie dat echt wel konden appreciëren. Ik hield er altijd van om originele zaken te zoeken en met jullie te delen. Naarmate de tijd vorderde ging ik steeds meer over beauty schrijven en raakte het persoonlijke aspect wat op de achtergrond. Hierdoor kreeg ik het gevoel alsof ik mijzelf wat verloren was. TPP veranderde steeds meer in een onpersoonlijke reviewblog en dat wil ik absoluut niet.

Daarom mogen jullie vanaf nu weer meer van de ‘oude mij’ verwachten. Nog altijd met lekker veel beauty maar gewoon met een tikkeltje meer persoonlijkheid erin verwerkt. The good, the bad ánd the ugly zullen allemaal voorbij komen. Niet alleen positieve reviews meer maar ook dingen die minder goed zijn. Ik wil meer de focus gaan leggen op persoonlijke ervaringen en dingen die ik écht met jullie wil delen i.p.v. de dingen die ik moet delen.

Voor mij is het alleszins een drastische verandering, zeker qua layout. Verandering van spijs doet eten dus hopelijk ben ik nu nóg meer geïnspireerd en kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren. Het leven is al kort genoeg, het is NU het moment om alles eruit te halen wat erin zit.

Moesten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, laat het dan gerust achter in de comments of via mail (info@thepinkperfectionist.be). Ook als je opmerkingen over de layout hebt mag je die gerust geven!

Veel liefs,
Amy

Share:

4 Comments

 1. Christine Lamot
  June 25, 2017 / 12:20 am

  Super leuke en originele layout, en toch nog steeds heel thepinkperfectionist herkenbaar! En fijn, ik wil verwerk ook graag eens iets persoonlijk op mijn blog! xx

 2. June 25, 2017 / 1:58 pm

  ziet er strak uit 馃榾

 3. Lisa
  June 25, 2017 / 4:15 pm

  Ik denk dat voor de mensen die TPP vaker bezoeken het even wennen is, maar het ziet er erg mooi uit. Ook vind ik dat het ook wat professioneler aan doet!

 4. June 25, 2017 / 4:29 pm

  De lay out is echt mooi geworden meid!
  En ik kijk er naar uit om de ‘new and improved’ Tpp te lezen 馃檪

  Ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?