Reisplannen najaar 2017

Ik reis doorheen het jaar meestal niet zo veel omdat ik alles wil houden tot het najaar. Tijdens het najaar begint de Europese voetbalcompetitie weer waardoor ik met de voetbal vaak leuke citytrips doe. Ook heeft mijn vriend het minder druk in het najaar dus dan gaan we meestal ook op vakantie. Vorig jaar ben ik naar Orlando, Kopenhagen, Porto, Leicester en Phantasialand (Duitsland) geweest. Ook dit jaar staan er een paar leuke dingen op de planning!

Disneyland Parijs

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat ik nog in Disneyland Parijs geweest ben. Dringend tijd om daar verandering in te brengen! In september ga ik een weekendje naar Disneyland Parijs en ik kijk er echt enorm naar uit. Zeker ook vanwege de attracties die je in Orlando niet hebt zoals Indiana Jones, RC Racer, een Space Mountain mét looping, … Het is gewoon altijd leuk terugkeren naar Disneyland Parijs. Een weekendje Disney magie, daar zeg ik zeker geen neen tegen.

Tokio, Japan

Disneyland Parijs is natuurlijk énorm leuk maar toch kijk ik het meest uit naar mijn reisje in oktober. Ik ga namelijk voor een week naar Tokio! Ik ben nog nooit in Japan geweest maar als liefhebber van Japanse dingen (Pokémon, Final Fantasy, JAPANSE KIT KATS!!!!, matcha thee, …) wou ik het echt graag eens doen. Omdat het de eerste keer is dat we naar Japan gaan hebben we ervoor gekozen om in Tokio te blijven. We gaan ook daar naar Disneyland én naar Disney Sea dus dan kunnen we dat ook alweer van de bucketlist afstrepen. Lekker veel Disney parken bezocht dit jaar, zo heb ik het het liefst :D.

We verblijven in de buurt Akihabara, ook wel Electric Town genoemd. Dit was vroeger een plaats waar vooral elektronica verkocht werd en ook nu heeft het zijn naam niet gestolen. Je vindt er enorm veel winkels die met gamen te maken hebben, van retro winkels tot zelfs een Square Enix cafe. Ideaal dus als je dol bent op gamen en veel wilt shoppen. Ik ga mijn bankrekening nog enorm mogen spekken voor ik thuiskom met 30 Final Fantasy figurines en 50 Pokémon knuffels (licht overdreven maar ik ga wel goed shoppen, haha!). De pocket wifi is ook alvast besteld zodat we tussendoor ook wat Pokémon Go kunnen spelen en een Farfetch’d kunnen vangen, haha.

En verder?

Helaas zal het voorlopig bij deze twee reisjes blijven. We zijn Europees helaas uitgeschakeld bij de voetbal dus van die korte citytripjes zoals vorig jaar zullen er niet inzitten dit keer! Superjammer natuurlijk maar helaas niet veel aan te veranderen. Misschien dat ik tussendoor nog wel eens richting Kopenhagen trek, wie weet! Ondertussen zijn we ook al bezig om volgend jaar wat uit te plannen dus moesten jullie nog leuke reizen of citytrips voor me hebben, laat het me dan gerust weten! Wat extra inspiratie is altijd welkom.

Ga jij nog op vakantie dit jaar?

Share:

6 Comments

 1. September 5, 2017 / 12:30 pm

  oh wauw Japan. Zou ik ook nog eens naartoe willen gaan. Ik ga deze maand naar Lissabon en volgende maand enkele dagen naar Londen.

 2. Dana
  September 5, 2017 / 1:27 pm

  Super toffe reisplannen! Ik ben vooral jaloers op Japan. Voor zo ver op de planning heb ik een weekendje Milaan en Warsaw staan. Met stage moet ik nog naar Parijs en waarschijnlijk naar Valbonne en Toulouse. Verder ga ik eind november misschien naar Palm Springs voor een conferentie en eind december naar Hong Kong voor een bruiloft. Ik hoop dat alles door gaat 😀

 3. September 5, 2017 / 6:48 pm

  Tof zeg naar Japan, ga je ook wat aziatische beautyproducten kopen en aan ons laten zien? Ze hebben daar altijd zulke aparte en gekke dingen. Heel veel plezier alvast.

 4. Danielle
  September 6, 2017 / 11:21 am

  Wat een mooie plannen ! Wauw Tokio lijkt me heel gaf.

 5. September 6, 2017 / 4:44 pm

  Amai leuke vooruitzichten! Voor ons dit jaar geen vakantieplannen vanwege onze kleine meid. Wie weet volgende jaar.

 6. Christine
  September 12, 2017 / 9:06 pm

  Ohhh jaloers! Momenteel staat er enkel nederland op de planning maar daar zou zeker nog iets kunnen bijkomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?