Goodiebox Augustus 2020 unboxing

De zomer mag dan wel bijna voorbij zijn maar niet getreurd: we hebben de Goodiebox nog om ons op te vrolijken. Ook deze maand zitten er weer heel wat leuke (én full size!) producten in de Goodiebox België.

In dit artikel laat ik de inhoud met veel plezier zien. Kijk je mee?

Hoe werkt de Goodiebox? 

Goodiebox België is een abonnementsservice waarbij je maandelijks een nieuwe doos vol met cosmeticaproducten ontvangt. Elke Goodiebox bevat telkens vijf tot zeven kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Je kan vanalles verwachten waaronder bv. haarproducten, skincare, make-up, nagellak, … De box bevat zowel iets bekendere merken als nieuwe onbekendere merken. Zo ontdek je elke maand weer nieuwe producten!De prijs van een Goodiebox is € 19,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 65 dus het is zijn geld meer dan waard! Deze maand heeft de box zelfs een complete waarde van € 84.

Nieuwe leden krijgen bij hun eerste Goodiebox ook vaak een extra cadeautje in hun box. Deze maand krijgen nieuwe leden een Huygens Body Scrub cadeau!

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link

Goodiebox Augustus 2020: I’m feeling myself!

Wist je dat 95% van de vrouwen zich elke dag schuldig voelt over iets? Dat betekent dat wij vrouwen elke dag voelen dat we iets niet goed (genoeg) doen, of dat we niet voldoen aan de verwachtingen van anderen. We zijn er klaar mee!

Bij Goodiebox willen ze vrouwen stimuleren om hun geluk na te jagen zonder zich daarvoor te hoeven verontschuldigen. Daarom staat deze box volledig in het teken van “Sorry, not sorry!”.

De nadruk van deze maand ligt helemaal op jou. Wanneer ben jij helemaal jezelf en wat wil jij doen wat je happy maakt? Dat ontdek je deze maand dankzij Goodiebox!

Dit is de inhoud van de Goodiebox Augustus:

Evoluderm Smoothing Foot Scrub – € 7,00 – full size

Maak je voetjes blij met de foot scrub van Evoluderm! Hij werkt super goed tegen eelt zonder je huid uit te drogen. De combinatie van vulkanische rotsdeeltjes en shea butter zorgt voor een perfecte peeling.

Moshi Moshi Mind Jade Roller – € 48,00 – full size

De Jade Roller van moshi moshi mind is gemaakt van jade. Hij verstrakt je gezichtsspieren, verfijnt je poriën en nog veel meer. Een leuk en ontspannend massagemoment waar je gezicht je heel dankbaar voor zal zijn!

Gebruik deze roller elke dag 5-10 minuten, je kunt hem gebruiken met of zonder serum of moisturizer.

Masque Me Up Hemp Sheet Mask – € 5,00 – full size

Dit ontspannend masker is volledig biologisch en vegan! Daarnaast bevat het ook een serum met natuurlijke, hydraterende en regeneratieve ingrediënten van hennepzaden die een zacht en voedend effect hebben op je huid.

Gebruik het masker op een schoon gezicht en laat 15-20 minuten inwerken voordat je hem eraf haalt. Indien er nog wat residu overblijft kun je dit makkelijk in masseren met de jade roller! 😉

Human + Kind Body Oil – € 20,00 – full size

Joepie, nog eens een product van Human + Kind! Dit keer zit er een multi-tasking lichaamsolie in de Goodiebox. De olie werd speciaal samengesteld om de droge huid te hydrateren, te versterken en te verjongen.

Deze olie zit vol met ingrediënten (zoals Vitamine E) die je littekens verzachten en zelfs genezen en je huidskleur egaliseren. Breng hem aan na een douche, op het einde van de dag of gebruik hem als massageolie.

GOSH Oh My Gosh nagellak – € 4,00 – full size

Je had het misschien niet verwacht maar drogisterijmerk GOSH bestaat nog altijd! Ze maken nog altijd fantastisch fijne producten waaronder deze Oh My Gosh nagellak.

Er zijn maar een paar dingen die zomer schreeuwen en één daarvan is gekleurde nagels. Gelukkig vind je dus zo’n zomers lakje in de Goodiebox van deze maand. Zo kun je dat zomerse gevoel nog lekker lang bewaren, zelfs als de temperaturen weer gaan dalen.

De Goodiebox Augustus 2020 zat boordevoll full size producten dus mij hoor je zeker niet klagen!

Ik was al langer op zoek naar een fijne jade roller maar vond het altijd zo duur. Nu kan ik er eindelijk eentje proberen dus voor mij was deze box al geslaagd bij het unboxen van de roller!

Daarnaast ben ik ook enorm blij met de Human+Kind olie en het GOSH lakje dus dit is in mijn ogen echt wel een geslaagde box geworden.

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Wat vind jij van de inhoud?

Share:

1 Comment

  1. August 24, 2020 / 4:40 pm

    Ik vind de boxen helaas steeds minder leuk worden, zo jammer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?